Marcus OlssonFrilansande webbutvecklare

Affärsmodellen för Mars

Elon Musk är en av vår tids stora entreprenörer och tänkare med företag som PayPal, Tesla Motors och det hittills mest framgångsrika privata rymdföretaget SpaceX bakom sig.

Hittade det här korta klippet från en SpaceX Q&A som hölls 2011 där Musk svarar på hur en affärsmodell för resor kan fungera för ett privat företag. Svaret är enkelt och så självklart – men med Musk vet man också att han menar allvar, med det tempot som SpaceX jobbar (grundades 2002, och har redan byggt raketer och kapslar som har dockat med ISS) vet man också att detta förmodligen blir en realitet redan under vår livstid.


Kategorier

Elon Musk Rymden SpaceX

Tidigare inlägg
Nytt från Apple – 10 sep 2013

Relaterade inlägg
Perseverance har landat!
Starlink

🏠 Tillbaka till artiklarna