Marcus OlssonFrilansande webbutvecklare

Stack Overflow Stories

Stack Overflow/Stack Exchange lanserade precis något de kallar för "My Developer Story", en form av kombinerad tidslinje över ens aktiviteter på Stack Overflow, Github och en rad andra tjänster och källor. Kul idé, men kanske lite trist utfört.

Sedan tidigare så hade Stack Overflow redan en enklare CV-tjänst där man kunde matchas mot öppna positioner/lediga jobb – dock så verkar den ha varit i princip helt okänt i Sverige. Använde mest tjänsten för deras smidiga funktion att exportera ens CV som en PDF.

Har du sedan tidigare registrerat dina arbeten, projekt och varit aktiv på Stack Overflow så bör din "Story" redan vara ifylld.

Min finns att hitta här: http://stackoverflow.com/story/marcusolsson.


Kategorier

Stack Overflow

Tidigare inlägg
Making Humans a Multiplanetary Species

🏠 Tillbaka till artiklarna