Marcus OlssonFrilansande webbutvecklare

Nu kan du själv publicera jobbannonser på webbjobb.io

Har inte haft så mycket tid som jag önskar för Webbjobb.io på sistonde, men nu kommer äntligen en större uppdatering som bl.a. innebär att de som letar efter programmerare och annat "webbfolk" kan själva publicera sina jobb.

Helt gratis är det – men man kan köpa extra exponering i form av premium-annonser. Betalningen sker via Stripes API, som sedan en tid tillbaka finns som beta i Sverige (och som fortfarande slår konkurrenterna med hästlängder).


Kategorier

Programmering Projekt Stripe Webbjobb länkar

Tidigare inlägg
Google visar nu om en webbplats är mobilanpassad

Relaterade inlägg
l5-very-basic-auth – nu över en halv miljon nedladdningar
GitHub Copilot
PHP Insights v2.0

🏠 Tillbaka till artiklarna