Marcus OlssonFrilansande webbutvecklare

Kom runt SVDs paywall – för sista gången

Tredje gången gilt. Börjar bli en rolig tradition det här med att komma runt SVDs betalvägg. Nu har de börjar slänga in flera olika funktioner med snarlika namn och lite annat roligt trixande – ingen mer for-loop då alltså.

Istället så spinner vi vidare på det reguljära uttrycket (tack igen, @Wibron!), och laddar in en extern fil – så slipper man uppdatera det där bokmärket om och om igen. Filen ligger på GitHub – kom gärna med en "pull-request" om ni upptäcker att mönstret har ändrats eller om ni vill förbättra den.

Lär i alla fall fungera fram tills att SVD gör allt för stora ändringar.

Och som vanligt, ett bokmärke (dra och släpp länken till bokmärkesfältet): Läs artikel.

Notera att detta är mest som en rolig sak, garanterar inte alls att det här fungerar för alltid. Och är du en frekvent SVD-besökare som absolut inte vill ha något med betalväggen att göra, då är det bästa alternativet att rensa alla kakor för webbplatsen – eller för all del betala.

Idéer på hur man gör det här på ett bättre och/eller mer effektivt sätt? @olssonm heter jag på Twitter.


Kategorier

Javascript Paywall Programmering SVD Tidningar

Tidigare inlägg
Kom runt SVDs paywall – igen

Relaterade inlägg
l5-very-basic-auth – nu över en halv miljon nedladdningar
GitHub Copilot
PHP Insights v2.0

🏠 Tillbaka till artiklarna