Marcus OlssonFrilansande webbutvecklare

Apples podcast-app för iOS

Jag har tidigare skrivit om att jag lyssnar väldigt mycket på podcasts – på min iPhone är det uteslutande podcasts jag lyssnar på. Därför blev jag lite skraj när jag hörde talas om podcasts saknades som kategori i betan för iOS 6, men blev lugnad igen när det senare kom fram att Apple skulle släppa en app inriktad på endast podcasts.

Och nu är den här – och den är riktigt bra. Tycker annars bara att det är bra att det finns en egen applikation för podcasts, slipper man bläddra omkring så mycket i music-appen. Ruskigt snygg är den också – även om valet av en kassettspelare är lite märkligt. Men att se bandet rullas från den vänstra till högra spolen är en fin touch (om än något onödig).

Finns här att hämta hem från Appstore.

Skärmbild av Apples podcast app för ios

Uppdaterat

Ben Lenarts verkar ha hittat från vilken spelare Apple har hämtat sin inspiration ifrån – Braun TG 60 (finns även i svart):

Braun TG 60 – inspirationen till Apples Podcast-app (Braun TG 60)


Kategorier

Apple Podcasts iOS iPhone

Tidigare inlägg
Tuts+ premium har hackats – fler lösenord på vift

Relaterade inlägg
Nytt från Apple 20 april 2021
Nytt från Apple 18 oktober 2021
1Password – inte längre native och endast via prenumeration

🏠 Tillbaka till artiklarna