Marcus OlssonFrilansande webbutvecklare

Smidigt verktyg för att "pinga" med SecondCrack

I mitt tidigare inlägg så gav jag SecondCrack (verktyget bakom den här webbplatsen) beröm över hurpass simpelt det är. Men ibland så kanske man ändå vill ha lite extra funktioner.

Jag skrev ihop en superenkel "hook" till SecondCrack för att möjliggöra "pingning" av olika RPC-tjänster, så som Ping-o-matic och "nyligen.se", något som säkert många användare av Wordpress känner igen.

Om du använder SecondCrack (eller funderar på att börja använda), och sugen på att ha möjligheten att pinga RPC-tjänster – så finns mitt verktyg att ladda ner på GitHub. Håller även på och skriver en hook för att skicka in sitemaps automatiskt till Google och Bing, den är tyvärr lite väl buggig för att släppa i nuläget.


Kategorier

Programmering RPC SecondCrack

Tidigare inlägg
Från online till offline

Relaterade inlägg
DALL·E: Creating Images from Text
GitHub Copilot
PHP Insights v2.0

🏠 Tillbaka till artiklarna