Marcus OlssonFrilansande webbutvecklare

Bra domäner till salu

I ett tidigare blogginlägg nämnde jag att jag hade ett par domäner som jag ville göra mig av med, och tänkte dra igång första rundan redan nu. Ingen av dem kan knappast kallas för premium-domäner – de flesta är sådana som jag plockade upp under olika rabatt-perioder hos Binero och andra. Men man vet ju aldrig, kanske tjänar de någon annan mer än mig?

Alla säljs till högsterbjudande och eventuella ”transfer”-avgifter och liknande står köparen för.

Fyllde i ett Google Docs-dokument med domänerna i fråga, jag kommer att uppdatera den allt eftersom jag hittar fler domäner som ligger och skräpar hos diverse registrarer. Följ den här länken för att komma dit.


Kategorier

Domäner Internet

Tidigare inlägg
Länkar till ett Google-experiment

Relaterade inlägg
Årets mest lästa inlägg 2019
Google slarvar bort miljontals länkar
Adobe ställer till det för sina kunder

🏠 Tillbaka till artiklarna