Marcus OlssonFrilansande webbutvecklare

Bra domäner till salu

I ett tidigare blogginlägg nämnde jag att jag hade ett par domäner som jag ville göra mig av med, och tänkte dra igång första rundan redan nu. Ingen av dem kan knappast kallas för premium-domäner – de flesta är sådana som jag plockade upp under olika rabatt-perioder hos Binero och andra. Men man vet ju aldrig, kanske tjänar de någon annan mer än mig?

Alla säljs till högsterbjudande och eventuella ”transfer”-avgifter och liknande står köparen för.

Fyllde i ett Google Docs-dokument med domänerna i fråga, jag kommer att uppdatera den allt eftersom jag hittar fler domäner som ligger och skräpar hos diverse registrarer. Följ den här länken för att komma dit.

Uppdaterat

Mina domäner som finns tillgängliga återfinns numera på helloweb.se.


Kategorier

Domäner Internet

Tidigare inlägg
Länkar till ett Google-experiment

Relaterade inlägg
Guide To Using Reverse Image Search For Investigations
Netflix och Youtube minskar datamängden
Staten vill få möjlighet att avlyssna genom hackning och trojaner

🏠 Tillbaka till artiklarna